Elk einde is ook een nieuw begin

04 februari 2019

Elk einde is ook een nieuw begin

Bewust en met intentie stilstaan bij scharniermomenten

Hou af en toe halt zodat je ziel zich terug bij je kan voegen” ~ Oud Afrikaans gezegde


De Broeikas, maandag 4 februari – 19.00 – 22.00

Begeleiders: Anne De Smet en Anje Claeys

Deelnameprijs: 30 €, incl. koffie of thee, water en een koekje


Je hebt waarschijnlijk al ervaren dat succesvolle veranderingen vaak niet tot stand komen na bewuste denkprocessen of impulsieve acties. In deze workshop zoeken we via woord en beeld toegang tot een ander soort begrijpen dat vertrekt van wie we zijn als mens en waar we op zijnsniveau naar verlangen. Vandaaruit kan een veel zuiverdere intentie ontstaan. Wanneer je begint te veranderen op het zijn-niveau van je leven, dan zullen het doen-niveau en het hebben-niveau veel makkelijker volgen.

Deze workshop is uitstekend geschikt voor dit moment van het jaar wanneer je op vele vlakken een nieuw begin wil maken en het oude met respect achterlaten. In die zin heeft het een ritueel karakter.

Anne en Anje nemen je bij de hand om stap voor stap jouw intentie helder te krijgen via het schrijven en uitspreken van een kasàlà en de creatie van een bijhorend beeld. Je gaat naar huis met een  heldere intentie in woord en beeld voor de verandering die jij wil zien gebeuren in je leven.

Je kan je creatie dan een bijzondere plaats geven in je thuis- of werkomgeving zodat je ze je op een krachtige manier kunnen blijven ondersteunen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x