Wie?

Wie?

Coaching was niet mijn eerste roeping. Na een boeiende loopbaan aan de KU Leuven, startte ik mijn eigen bedrijf als Professional Conference Organiser. Dit sloot heel goed aan bij een aantal van mijn talenten. Een boeiende wereld van wetenschap en innovatie ging voor me open.

Na 18 succesvolle jaren kon dit werk mij echter niet meer de vervulling bieden die ik zocht en werd ik me scherp bewust van andere thema’s die me nauwer aan het hart lagen in deze fase van mijn leven en me op het vruchtbare spoor van coaching brachten. 

Dit zijn de thema's die duidelijk werden en hun band met coaching:

  • Ik heb altijd een duidelijke voorkeur heb gehad voor de natuurlijke gang van zaken. Als mens en als coach geloof ik rotsvast in de natuurlijke creativiteit en vindingrijkheid van mijn klanten om zelf hun leven in handen te nemen en problemen op te lossen. Bij uitbreiding is Moeder Natuur voor mij een krachtige inspiratiebron. Ik schreef er een paar blogartikels over 'Leren van de wilde ganzen'' en 'De levensles van Koning Winter'.
  • Een ander thema dat tevoorschijn kwam is empathie. Ik voel heel gemakkelijk de emoties aan van mensen rondom mij, alsof het mijn eigen emoties waren. Het kost me weinig moeite om de wereld vanuit iemands gezichtspunt te zien. Als coach kan ik deze sterkte heel goed inzetten. Ik leerde bovendien heel aanwezig en oordeellos luisteren.
  • Ik ben ook altijd zeer ondernemend en creatief geweest. Ik ben 18 jaar een onderneemster geweest met een eigen bedrijf in de congresorganisatie dat op zijn piekmoment 4 mensen te werk stelde. Toen dit me niet meer de vervulling bood die ik zocht, heb ik kordaat het roer omgegooid. Als coach wil ik uiteindelijk ook voor mijn klant dat die de stappen zet en de actie onderneemt die naar een grotere levensvervulling leiden.
  • Tenslotte is er het thema van dienstbaarheid tegenover anderen.  De band met coaching valt me nu ook op. Een verschil maken – anderen helpen om hun dromen waar te maken en hun potentieel te bereiken – dit is het wat me aantrekt in dit werk.

In mijn coachingtrajecten met klanten gaan we ook op zoek naar hun eigen thema's. Wil je weten hoe ik dat doe, lees dan hier verder.

Wil je meer weten over wat ik allemaal aanbied, klik dan hier.

Ik ben Certified Professional CoActive Coach (CPCC). Ik ben trots opgeleid te zijn bij The Coaches Training Institute (CTI).  Meer informatie hierover vind je op www.thecoaches.com.
Ik voltooide in 2017 het Co-Active Leadership programma, eveneens bij CTI.

Ik volgde ook de Fundamentals van ORSC (Organisational and Relationship Systems Coaching) bij CRR Global en plan deze opleiding in de nabije toekomst nog af te maken.

Ik ben lid van de ICF en ACC gecertifieerd.


 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x